Julkaisuja U-lehdissä

Minulta on viime aikoina julkaistu kaksi novellia: Super! Ursulassa ja Rautakeuhko Usvassa. Molemmat ovat ilmaisia spefilehtiä, joita voi lukea sähköisessä muodossa. Ursula on romanttinen lukemistolehti, jota olin tällä kertaa myös toimittamassa. Usva on arvostettu, lähes 10 vuotta ilmestynyt nettizine, jossa on julkaistu niin Miina Supisen, Juha-Pekka Koskisen kuin Hannu Rajaniemenkin novelleja.

Super! on humoristista reaalifantasiaa, jossa treenataan ja kiskotaan superruokia. Rautakeuhko puolestaan on ensimmäinen vaihtoehtohistorianovellini, aiheen voinee arvata. Se sijoittuu 1980-luvun Pakistaniin.

Molemmat ovat siis terveysaiheisia, Rautakeuhko menee myös cripficin alle. Se onkin ensimmäinen julkaistu pitkä cripficnovellini melkein neljään vuoteen (toistaiseksi julkaisemattomia olen kyllä kirjoittanut muutamia, samoin ainakin kaksi raapaletta).

Lisäksi minulta on ilmestynyt raapaleita eli sadan sanan novelleja. Kehitysprosessi on antologiassa Kummalinnun munia, jonka Osuuskumman raapalepalvelun tilaajat ovat jo saaneet, muut voivat tilata sen alkuvuodesta. (Se ei ala U:lla, mutta onhan siinäkin monta U:ta.)

Raapale Tähtien taakse julkaistiin joulukuussa Osuuskumman somekampanjassa. Ensi vuoden alkupuolella ilmestyy sähkökirjassa vielä kolme spefiraapaletta, joissa käsitellään mm. radioaktiivisuutta, leivontablogeja ja golemeja.

Kommentoi
Name and Mail are required