Ilmeetön Ofelia

Luin taannoin hammaslääkärin odotushuoneessa hollantilaista naistenlehteä, joka sanoi olevansa “no-nonsense”. Lehti vaikutti koostuvan lähes pelkistä advertoriaaleista – siis vielä enemmän kuin tavalliset naistenlehdet.

Eräs sen jutuista haastatteli neljää naista, jotka käyttävät Hollannissa suosittuja botox-pistoksia kasvoryppyjen häivyttämiseen. Neljä käyttäjää, ei siis ketään joka olisi vaikkapa harkinnut botoxia mutta päätynyt olla käyttämättä sitä, tai joka olisi luopunut sen käytöstä.

Viimeinen haastatelluista oli näyttelijä. Jutun lopussa kerrottiin puffinomaisesti, että hän esiintyy parhaillaan Hamletissa, jota esitetään ympäri Hollantia.

Siinä vaiheessa maailma menee kummalliseksi, kun näytelmiä mainostetaan sillä, että näyttelijä ottaa kasvoihinsa neurotoksiinipistoksia, jotka halvaannuttavat kasvolihakset.

Kommentoi
Name and Mail are required