Äänestä spefiä, vaikkapa minun

Atorox-äänestys on taas auki, 7.3. asti. Atorox-palkinto jaetaan vuoden parhaalle spefinovellille. Kilvoittelemassa ovat siis kaikki viime vuonna ilmestyneet novellit ja kuka tahansa voi asettaa ehdokkaita. Asetetuista lopullisista ehdokkaista voi äänestää, jos ilmoittautuu äänestäjäksi 21.3. mennessä.

Minulta ovat siis ehdolla merirosvonovelli Meri vaatii, Rocknomiconissa ilmestynyt Perjantai-illan huumaa, Ursulassa salanimellä julkaistu Ihon kieltä ja tusinan verran raapaleita. Raapaleilla nyt tuskin Atoroxia voitetaan – vaikka olisihan se tosi siistiä.

En usko, että minulla on mitään mahdollisuuksia palkintopalleille, mutta Atoroxeissa julkaistaan aina myös lyhytlista, johon varsinainen äänestys kohdistuu, ja olisihan se kiva päästä joskus sinne asti. Kannattaa siis asettaa ehdokkaita, jos olet pitänyt minun – tai jonkun toisen – viime vuonna ilmestyneestä spefinovellista.

Kommentoi
Name and Mail are required