Viime viikonlopun julkaisut

Minulta julkaistiin viime viikonloppuna tekstejä peräti kolmessa eri verkkokirjallisuuslehdessä. Halloween-aiheinen Hallowzine julkaisi Rebekka-romaanin ja hyvän ystäväni traumojen inspiroiman runon No-Moon Sky (s. 62).

Henkisyysmaailman asioihin keskittyvässä Littoralissa puolestaan on mukana kolme aihepiirin tekstiäni, mukaan lukien kaksi vanhaa buddhalaisuutta/meditaatiota käsittelevää runoa vuosilta 2017 ja 2018 (joiden suomenkieliset versiot on julkaistu Hopeateessä) sekä tuoreempi tapaus nimeltä Behind the Brandenburger Tor.

Maailman ihmeellisyyttä ihmettelevä Wondrous Real -lehti julkaisi sukupuolen ja ihmisyyden mutkikkuutta käsittelevän runoni Pingbrong Pain. Runo sai nimensä taannoin yöllisestä typosta ja on yksi suosikkirunonnimiäni. Melkein valitsin sen koko kokoelmani nimeksi, mutta se olisi ehkä antanut turhan kokeellisen ja oudon kuvan sisällöstä.

Sain noiden jälkeen tekstejä läpi jo kolmeen muuhun lehteen, joten lisää on tulossa.

Kommentoi
Name and Mail are required